Knack Sport presenteert: uw gids bij de Olympische Spelen

Op vrijdag 26 juli beginnen in Parijs de Olympische Spelen. Het beloven de meest succesvolle uit de Belgische sportgeschiedenis te worden. Mis er niets van dankzij het speciale nummer van Knack Sport.

De uitzonderlijke editie van Knack Sport bevat interviews, analyses en verhalen met en over de Belgische medaillekandidaten: Nafi Thiam, Matthias Casse, Sarah Chaâri, Nina Derwael, Alexander Doom, Lotte Kopecky, Remco Evenepoel, Wout van Aert, Bashir Abdi, Emma Meesseman (Belgian Cats), Arthur De Sloover (Red Lions) en Alix Gerniers (Red Panthers).

Ook vier Belgische paralympiërs, Tim Celen, Michèle George, Man Kei To en Tatyana Lebrun, komen aan bod. Net als de Amerikaanse turnster Simone Biles, de Nederlandse atletiekvedette Femke Bol en de Franse posterboy uit het zwemmen Léon Marchand.

De kern van de Olympische Gids is een uitgebreid dossier over de openingsceremonie op de Seine en over alle stadions en locaties. Plus het complete competitieschema en een overzicht van de hoogtepunten van elke olympische dag, zowel met Belgische als met buitenlandse blikvangers.

Met deze speciale uitgave van 124 pagina’s komt u alles te weten over het grootste sportfeest ter wereld.

Dit verzamelnummer ligt vanaf woensdag 17 juli in de winkel voor 8,50 euro. De Olympische Gids is ook online te koop. Als u als Knack-abonnee dit nummer online bestelt, zijn de verzendkosten gratis, waardoor u 2,95 euro bespaart.

Partner Content