Poppy zet meer bestelwagens in

Poppy wil maatwerk aanbieden en zijn marktaandeel uitbreiden.
Gert Verhoeven

Poppy verruimt het gamma voertuigen van het deelplatform. Naast scooters en personenwagens stelt de D’Ieteren-dochter ook bestelwagens ter beschikking.

Poppy Mobility biedt twee types bestelwagens aan. Langs de ene kant de Volkswagen Transporters (vijf zitplaatsen en een bestuurder) en daarnaast de klassieke bestelwagens waarmee de gebruikers occasioneel grote objecten kunnen vervoeren. De voertuigen zijn verkrijgbaar in de zones Brussel, Antwerpen en Luik.

Vorig jaar verdriedubbelde de vraag naar bestelwagens in de verhuur en daarom wordt de vloot uitgebreid met 75 voertuigen. Poppy werkt ook samen met doe-het-zelfketens en kan zo de deelwagens op strategisch interessante locaties aanbieden. De prijs voor zo’n relatief groot voertuig is schappelijk want voor zes uur gebruik, betaal je 64 euro en voor een hele dag moet je rekenen op 94 euro, inclusief brandstof.

Poppy maakt het verschil met zijn concurrenten door de flexibele aanpak. Je kan de huurtijd meteen stoppen wanneer je de wagen niet meer gebruikt. Bijvoorbeeld omdat je vroeger op je bestemming bent. Poppy wil de vloot privéwagens die vaker stilstaan dan ze worden gebruikt verder afbouwen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content