Al meer dan 50 merken op Autosalon 2025

Alain De Jong

Van 10 tot 19 januari 2025 vindt de 101e editie van de Brussels Motor Show plaats in Brussels Expo.

Na een jaar afwezigheid wordt dit de grote terugkeer van het echte Autosalon in de Heizelpaleizen. Organisator Febiac heeft er goede hoop op dat deze editie weer een succes wordt. Nu al zegden meer dan 50 automerken hun aanwezigheid toe. Naast de vertrouwde merken, tekenen ook verschillende nieuwe namen zoals Omoda, Hongqi of Xpeng voor dit populaire autofestival in de hoofdstad.

‘Toen we eerder dit jaar aankondigden het Autosalon opnieuw te organiseren, voelden we meteen veel enthousiasme bij de exposanten’vertelt de ceo van Febiac Frank Van Gool. ‘We hadden niet durven dromen dat we zo’n fantastische affiche zouden krijgen. Nu kan de lijst nog verder groeien, maar het Autosalon 2025 is vandaag al een succes.’

Met zowel personenauto’s, lichte bedrijfswagens als vrijetijdsvoertuigen heeft de Brussels Motor Show 2025 dus een aantrekkelijke affiche. Tegelijk gaat ook deze editie weer voluit voor beleving bij de bezoekers. ‘Naast de tentoongestelde voertuigen, producten en diensten, zetten we de traditie van het Autosalon verder met animatie voor jong en oud. Meer details volgen begin december. Maar bezoekers zullen een unieke dag beleven, met een stuurwiel in de hand,’ zegt saloncoördinator Christophe Dubon.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content